Remco Campert

Een van hen was Michael Augustin, en hij droeg voor op het Spui. (c) Foto Emilie Franse

 
 Remco Campert leest 'Poëzie is een daad' en 'Ik droomde in de steden bij avond' bij de speciale viering van zijn tachtigste verjaardag. Tachtig dichters schreven een gedicht voor Campert, 21 van hen lazen hun gedicht voor op het Spui, vóór Athenaeum Boekhandel, op 15 augustus 2009. Inleiding door Maarten Asscher, video door Saskia Mastenbroek. : Play Now | Play in Popup

 
 Tachtig dichters schreven een gedicht voor Remco Camperts tachtigste verjaardag, 21 van hen lazen hun gedicht voor op het Spui, vóór Athenaeum Boekhandel, op 15 augustus 2009. In dit blok: Victor Schiferli, Erik Lindner, Mark Boog, Hagar Peeters, Vrouwkje Tuinman, Ester Naomi Perquin en Sylvie Marie. Film door Saskia Mastenbroek. : Play Now | Play in Popup

Leave a Reply